скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
25
200
вівторки :
23
184
середи :
23
184
четверги :
22
176
п'ятниці :
23
184
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
928
заробітна плата (€):
18560
0
0
0
0
0
24
24
0
1
1
2
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Andalucía
Flag of Andalucía

Святкових днів у цьому періоді:

Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, понеділок, 16 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 197 / 365
робочий день року : 136 / 251
приурочувати (UTC +01) : 16:29
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:29

UTC
-09
Alaska
06:29

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:29

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:29

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:29

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:29

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:29

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:29

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:29

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:29

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:29

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:29

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:29

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:14

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:29

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:29

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:29

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:29 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:29 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

16
16:29
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel