Privacy policy
Upgrade your account to remove ads & more
допомога

скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

Año Nuevo : 
Día de las Illes Balears : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Lunes de Pascua : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
San Esteban : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Islas Baleares
сьогодні, п'ятниця, 25 червень, 2021

робочий день :
тиждень : / 52
день року : 0 / 0
робочий день року : 0 / 0
приурочувати (UTC +01) : 06:07
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:07 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:07 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:07 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:07 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:07 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:07

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:07

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:07

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:07

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:07

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:07

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:07

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:07

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:52

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:07

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:07

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:07

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:07

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:07

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

25
06:07
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel