скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
5
40
вівторки :
4
32
середи :
5
40
четверги :
5
40
п'ятниці :
3
24
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
176
заробітна плата (€):
3520
0
0
0
0
0
5
5
0
1
0
0
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, субота, 28 листопад, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 333 / 366
робочий день року : 231 / 253
приурочувати (UTC +01) : 02:34
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:34 (-1)

UTC
-09
Alaska
16:34 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:34 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:34 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:34 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:34 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:34 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:34 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:34

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:34

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:34

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:34

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:34

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:19

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:34

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:34

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:34

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:34

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:34

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
02:34
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel