скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Epifanía del Señor : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Día de Asturias : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Principado de Asturias
сьогодні, понеділок, 18 січень, 2021

робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 18 / 365
робочий день року : 10 / 250
приурочувати (UTC +01) : 06:15
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:15 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:15 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:15 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:15 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:15 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:15

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:15

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:15

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:15

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:15

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:15

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:15

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:15

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:00

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:15

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:15

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:15

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:15

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:15

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

18
06:15
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel