скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
53
424
четверги :
49
392
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
1
0
3
3
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Año Nuevo : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Lunes de Pascua : 
Fiesta del Trabajo : 
Santíago Apóstol : 
Día de las Instituciones : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Cantabria
сьогодні, неділя, 20 вересень, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 264 / 366
робочий день року : 182 / 253
приурочувати (UTC +01) : 08:09
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:09 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:09 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:09 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:09

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:09

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:09

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:09

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:09

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:09

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:09

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:09

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:09

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:09

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:54

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:09

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:09

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:09

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:09

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:09

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

20
08:09
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel