скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
49
392h
середи :
52
416h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
1
3
0
2
3
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Día de Asturias : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Principado de Asturias
сьогодні, четвер, 23 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 23 / 366
робочий день року : 15 / 253
приурочувати (UTC +01) : 16:00
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:00

UTC
-09
Alaska
06:00

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:00

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:00

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:00

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:00

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:00

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:00

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:00

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:00

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:00

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:00

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:00

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:45

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:00

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:00

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:00 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:00 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:00 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

23
16:00
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel