скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
52
416h
середи :
52
416h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2032h
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
1
0
0
3
3
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Año Nuevo : 
San José : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Día de las Letras Gallega : 
Santíago Apóstol : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Galicia
сьогодні, вівторок, 28 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 28 / 366
робочий день року : 19 / 255
приурочувати (UTC +01) : 11:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:14

UTC
-09
Alaska
01:14

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:14

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:14

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:14

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:14

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:14

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:14

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:14

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:14

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:14

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:14

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:14

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:14

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:14

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

28
11:14
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel