скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2021 :

1.
Año Nuevo  : 
2.
Epifanía del Señor  : 
3.
Día de Andalucía  : 
😥
4.
Jueves santo  : 
5.
Viernes Santo  : 
6.
Fiesta del Trabajo  : 
😥
7.
Asuncíon de la Virgen  : 
😥
8.
Fiesta nacional  : 
9.
Todos los Santos  : 
10.
Constitución  : 
11.
Immacu. Concepcíon  : 
12.
Día de Navidad  : 
😥


Визначте період
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, середа, 10 серпень, 2022

робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 222 / 365
робочий день року : 153 / 249
приурочувати (UTC +01) : 01:47
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:47 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:47 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:47 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:47 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:47 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:47 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:47 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:47 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:47 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:47

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:47

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:47

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:47

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:32

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:47

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:47

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:47

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:47

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:47

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

10
01:47
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel