скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкових днів у цьому періоді:

Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
😥
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Día de Extremadura : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
😥
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Extremadura
сьогодні, п'ятниця, 21 січень, 2022

робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 21 / 365
робочий день року : 14 / 249
приурочувати (UTC +01) : 14:24
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:24

UTC
-09
Alaska
04:24

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:24

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:24

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:24

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:24

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:24

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:24

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:24

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:24

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:24

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:24

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:24

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:09

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:24

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:24

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:24

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:24 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:24 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

21
14:24
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account



API
API
контакти
Excel