скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
2
1
2
3
4
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2024 :

Año Nuevo : 
San José : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Lunes de Pascua : 
Fiesta del Trabajo : 
Santíago Apóstol : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Día del País Vasco : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| País Vasco
сьогодні, середа, 19 лютий, 2020

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 50 / 366
робочий день року : 35 / 254
приурочувати (UTC +01) : 13:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:52

UTC
-09
Alaska
03:52

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:52

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:52 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

19
13:52
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel