скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 1992 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, неділя, 28 листопад, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 47 / 52
день року : 332 / 365
робочий день року : 230 / 253
приурочувати (UTC +01) : 00:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:14 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:14 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:14 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:14 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:14 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:14 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:14 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:14 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:14 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:14 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:14

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:14

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:14

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:14

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:14

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
00:14
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel