скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
1
2
0
2
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, п'ятниця, 19 липень, 2019

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 200 / 365
робочий день року : 138 / 250
приурочувати (UTC +01) : 10:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:56 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:56

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:56

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:56

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:56

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:56

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:56

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:56

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:56

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:56

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:56

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:56

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:56

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:41

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:56

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:56

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:56

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:56

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:56

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

19
10:56
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel