скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
50
400h
середи :
52
416h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2024h
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
1
2
0
2
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1998 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, четвер, 23 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 23 / 366
робочий день року : 15 / 253
приурочувати (UTC +01) : 20:15
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:15

UTC
-09
Alaska
10:15

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:15

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:15

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:15

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:15

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:15

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:15

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:15

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:15

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:15

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:15

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:15

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:00 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:15 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:15 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:15 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:15 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:15 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

23
20:15
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel