скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
2
1
2
3
3
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, четвер, 2 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 27 / 52
день року : 184 / 366
робочий день року : 126 / 253
приурочувати (UTC +01) : 07:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:14 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:14 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:14 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:14 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:14

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:14

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:14

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:14

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:14

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:14

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:14

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:14

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:14

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:14

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:14

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

02
07:14
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
h
/день
графіки
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel