скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
3
2
2
3
2
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, четвер, 1 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 275 / 366
робочий день року : 191 / 253
приурочувати (UTC +01) : 00:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:21 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:21 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:21 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:21 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:21 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:21 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:21 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:21 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:21 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:21 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:21

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:21

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:21

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:21

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:21

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

01
00:21
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel