скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1997 :

1.
Año Nuevo  : 
2.
Epifanía del Señor  : 
3.
Día de Andalucía  : 
4.
Jueves santo  : 
5.
Viernes Santo  : 
6.
Fiesta del Trabajo  : 
7.
Asuncíon de la Virgen  : 
8.
Fiesta nacional  : 
😥
9.
Todos los Santos  : 
😥
10.
Constitución  : 
😥
11.
Immacu. Concepcíon  : 
12.
Día de Navidad  : 


Визначте період
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, п'ятниця, 24 травень, 2024

робочий день : так
тиждень : 21 / 52
день року : 145 / 366
робочий день року : 100 / 252
приурочувати (UTC +01) : 08:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:18 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:18 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:18 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:18

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:18

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:18

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:18

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:18

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:18

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:18

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

24
08:18
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel