скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
53
53
3
1
2
3
2
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2028 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, середа, 13 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 46 / 52
день року : 317 / 365
робочий день року : 219 / 250
приурочувати (UTC +01) : 23:31
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:31

UTC
-09
Alaska
13:31

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:31

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:31

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:31

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:31

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:31

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:31

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:31

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:31 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:31 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:16 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:31 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:31 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:31 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:31 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:31 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

13
23:31
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel