скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400h
вівторки :
53
424h
середи :
49
392h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
3
0
3
2
3
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1996 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, четвер, 23 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 23 / 366
робочий день року : 15 / 253
приурочувати (UTC +01) : 17:13
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:13

UTC
-09
Alaska
07:13

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:13

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:13

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:13

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:13

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:13

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:13

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:13

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:13

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:13

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:13

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:13

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:58

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:13

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:13 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:13 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:13 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:13 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

23
17:13
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel