скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2023 :

1.
Año Nuevo  : 
😥
2.
Año Nuevo  : 
3.
Epifanía del Señor  : 
4.
Día de Andalucía  : 
5.
Jueves santo  : 
6.
Viernes Santo  : 
7.
Fiesta del Trabajo  : 
8.
Asuncíon de la Virgen  : 
9.
Fiesta nacional  : 
10.
Todos los Santos  : 
11.
Constitución  : 
12.
Immacu. Concepcíon  : 
13.
Día de Navidad  : 


Визначте період
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, неділя, 3 березень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 09 / 52
день року : 63 / 366
робочий день року : 43 / 252
приурочувати (UTC +01) : 10:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:49 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:49

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:49

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:49

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:49

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:49

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:49

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:49

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:49

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:49

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:49

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:49

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:49

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:34

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:49

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:49

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:49

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:49

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:49

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

03
10:49
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel