скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

Año Nuevo : 
Día de las Illes Balears : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Lunes de Pascua : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Día de Navidad : 
San Esteban : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Іспанія
| Islas Baleares
сьогодні, субота, 15 травень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 19 / 52
день року : 135 / 365
робочий день року : 90 / 251
приурочувати (UTC +01) : 04:35
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:35 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:35 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:35 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:35 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:35 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:35 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:35 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:35 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:35

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:35

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:35

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:35

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:35

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:20

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:35

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:35

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:35

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:35

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:35

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

15
04:35
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel