скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2014 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, вівторок, 21 вересень, 2021

робочий день : так
тиждень : 38 / 52
день року : 264 / 365
робочий день року : 183 / 251
приурочувати (UTC +01) : 09:32
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:32 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:32 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:32

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:32

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:32

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:32

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:32

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:32

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:32

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:32

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:32

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:32

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:32

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:17

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:32

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:32

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:32

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:32

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:32

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

21
09:32
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel