скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
53
424
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
2
1
0
3
2
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Epifanía del Señor : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Ciudad de Melilla
сьогодні, неділя, 20 вересень, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 264 / 366
робочий день року : 183 / 254
приурочувати (UTC +01) : 05:44
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:44 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:44 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:44 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:44 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:44 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:44 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:44 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:44

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:44

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:44

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:44

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:44

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:44

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:29

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:44

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:44

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:44

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:44

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:44

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

20
05:44
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel