скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
52
416
середи :
53
424
четверги :
49
392
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
1
1
0
3
3
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Año Nuevo : 
Día de las Illes Balears : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Lunes de Pascua : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Día de Navidad : 
San Esteban : 
Визначте період
..в Іспанія
| Islas Baleares
сьогодні, неділя, 20 вересень, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 264 / 366
робочий день року : 183 / 255
приурочувати (UTC +01) : 07:23
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:23 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:23 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:23 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:23 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:23

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:23

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:23

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:23

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:23

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:23

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:23

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:23

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:23

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:08

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:23

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:23

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:23

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:23

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:23

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

20
07:23
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel