скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
50
400h
середи :
52
416h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2024h
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
1
2
0
2
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Día de Andalucía : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Andalucía
сьогодні, неділя, 8 грудень, 2019

робочий день : ні (Immaculada Concepcíon)
тиждень : 49 / 52
день року : 342 / 365
робочий день року : 235 / 250
приурочувати (UTC +01) : 17:44
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:44

UTC
-09
Alaska
07:44

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:44

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:44

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:44

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:44

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:44

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:44

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:44

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:44

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:44

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:44

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:44

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:29

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:44

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:44 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:44 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:44 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:44 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

08
17:44
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel