скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
2
0
0
3
3
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Año Nuevo : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Lunes de Pascua : 
Fiesta del Trabajo : 
Día de Castilla-La-Mancha : 
Corpus Christi : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Castilla-La Mancha
сьогодні, четвер, 13 серпень, 2020

робочий день : так
тиждень : 33 / 52
день року : 226 / 366
робочий день року : 156 / 254
приурочувати (UTC +01) : 18:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:28

UTC
-09
Alaska
08:28

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:28

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:28

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:28

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:28

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:28

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:28

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:28

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:28

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:28

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:28

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:13

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:28

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:28 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:28 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:28 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:28 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

13
18:28
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel