скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
2
2
0
2
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Año Nuevo : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Lunes de Pascua : 
Fiesta del Trabajo : 
Día de La Rioja : 
Santíago Apóstol : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| La Rioja
сьогодні, четвер, 13 серпень, 2020

робочий день : так
тиждень : 33 / 52
день року : 226 / 366
робочий день року : 156 / 253
приурочувати (UTC +01) : 20:03
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:03

UTC
-09
Alaska
10:03

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:03

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:03

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:03

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:03

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:03

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:03

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:03

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:03

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:03

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:03

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:03

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:48

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:03 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:03 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:03 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:03 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:03 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

13
20:03
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel