скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
53
53
2
1
2
3
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2028 :

Año Nuevo : 
Epifanía del Señor : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Día de Aragón : 
Fiesta del Trabajo : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Aragón
сьогодні, неділя, 31 травень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 22 / 52
день року : 152 / 366
робочий день року : 102 / 253
приурочувати (UTC +01) : 01:46
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:46 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:46 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:46 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:46 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:46 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:46 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:46 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:46 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:46 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:46

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:46

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:46

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:46

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:31

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:46

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:46

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:46

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:46

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:46

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

31
01:46
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel