скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
50
400
середи :
49
392
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
53
53
2
2
3
2
1
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2028 :

Año Nuevo : 
San José : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Día de las Letras Gallega : 
Santíago Apóstol : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Día de Navidad : 
..в Іспанія
| Galicia
сьогодні, середа, 27 травень, 2020

робочий день : так
тиждень : 22 / 52
день року : 148 / 366
робочий день року : 101 / 255
приурочувати (UTC +01) : 17:46
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:46

UTC
-09
Alaska
07:46

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:46

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:46

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:46

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:46

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:46

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:46

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:46

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:46

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:46

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:46

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:46

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:31

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:46

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:46

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:46 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:46 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:46 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

27
17:46
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel