скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкових днів у цьому періоді:

Constitución : 
Immacu. Concepcíon : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Principado de Asturias
сьогодні, неділя, 28 листопад, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 47 / 52
день року : 332 / 365
робочий день року : 229 / 252
приурочувати (UTC +01) : 01:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:17 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:17 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:17 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:17 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:17 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:17 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:17 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:17 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:17 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:02

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:17

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:17

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:17

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:17

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:17

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
01:17
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel