скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
48
384
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
2
2
2
4
2
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1990 :

Año Nuevo : 
San José : 
Jueves santo : 
Viernes Santo : 
Fiesta del Trabajo : 
Día de las Letras Gallega : 
Santíago Apóstol : 
Asuncíon de la Virgen : 
Fiesta nacional : 
Todos los Santos : 
Constitución : 
Día de Navidad : 
Визначте період
..в Іспанія
| Galicia
сьогодні, четвер, 3 грудень, 2020

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 338 / 366
робочий день року : 236 / 255
приурочувати (UTC +01) : 21:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:28

UTC
-09
Alaska
11:28

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:28

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:28

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:28

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:28

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:28

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:28

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:28

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:28

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:28

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:28

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:13 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:28 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:28 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:28 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:28 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:28 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

03
21:28
UTC +01
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Italia
Portugal
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel